Wat zit achter het vreemde gedrag van de regering ?

Arme mensen helpen is goed. Arme mensen zich hier laten vermenigvuldigen is slecht. Wat zit achter het vreemde gedrag van de zwijgende regering ?

Een armoede aan oordeels-kracht over de voorspelbare gevolgen:  het al beginnende Islam- en criminaliteits-chaos en het wegzakken van het niveau van NL op alle terreinen? Of een overgroot respect voor de mensenrechten van de arme mensen,

maar geen respect voor de mensenrechten van de NL-oerbevolking,

die haar land verloederen ziet en alle nadelen daarvan moet slikken?

Of een sluwe plan van de internationale Skulls & Bones-Group, de doodskop-Groep, die in de NL-regering zit en het land wil verzwakken en overnemen? Die in Amerika al de heerschappij heeft veroverd, zoals bekend, die daar haar oorlogsspelen speelt (het 9/11-bedrogspel met de aansluitende Irak-oorlog, … , een herhalings-poging, de licht mislukte Syrië-poging, hebben wij (in 9/2013) gezien, mislukt wegens oplettendheid en weerstand van wakker geworden landen en mensen),

die nu ook in Europa via de geïnfiltreerde EU-Comissie en in NL via de geïnfiltreerde NL-regering met de ondermijningstrategie de volledige macht wil grijpen? Sterke Nederlanders door zwakke multi-culti-armoedemensen laten verdringen, die ze straks makkelijk in een zak kunnen stekken?  Dat is een guerrilla- en Trojaans-Paard-Theorie, met een bestaande groep als aanvaller. Geen samenzwerings-theorie! De al ver gevorderde verdringingsproces verloopt automatisch, wegens de exploderende kinderproductie van de multi-culti’s. De mensen van de Doodskop-Groep in de regering moeten alleen een beetje assisteren (geen tegenspraak laten opkomen, taboes creëren).

 

Hoe kunnen wij nu met zekerheid vaststellen, of deze Trojaans-paard-theorie juist is?

Ovaal: more

 

Rechten-Plichten-Partij REPP : Wie zich het recht neemt, ons te regeren,

heeft de plicht, voor een test door de corruptie-controle DIM te lopen.

Ovaal: more

society

  Wij werken

 aan oplossingen

Art.7 Grondwet

 en anderen

 aan problemen

 

 

Armoedevluchtlingen

uit  armoedelanden,  mensen  in 

arme DNA-kleren, komen naar hier en poepen

 onze speelplaatsen en onze scholen vol* met armoedekinderen.

De regering kijkt toe, financiert, zwijgt. Geen woord van vermaning!

society

Eindeloos aan de buitenkant van de regeringsleden testen brengt niet veel, is niet geschikt. Intensief van buiten testen kunnen alleen mensen met veel vakkennis. Deze vinden dan ook aanwijzingen, dat de Trojaans-theorie klopt. Bijv. zien wij, dat de regering, vroeger Verhagen, nu Kamp, een bekend stokpaardje van de Doodskop-Groep rijdt: echte cheap-Clean-Energy-oplossingen, die bestaan, hard onderdrukken en steeds opnieuw met schijn-oplossingen komen. Maar dat is voor burgers niet duidelijk genoeg. Want veel burgers zijn geen vakmensen, kunnen niet zo controleren. Ze zien deze feiten niet.

 

De test van vermoedelijke valsspelers in de regering moet een test zijn, welke iedere

burger onmiddellijk begrijpt. Daarom moet het een test aan de binnenkant zijn,

uitgevoerd door neutrale wetenschappers, die met <duim naar boven> of <duim naar beneden> het testresultaat bekend maken. Dat begrijpt iedere burger.

De test over de som van alles, de test aan de binnenkant, is de juiste keuze.

 

De beste binnenkant-test laten uitvoeren of niet! Het land aan de Doodskop-Groep verliezen of niet: dat is de keuze, voor die wij staan!

De DIM-Memory-Test kan in het geheugen kijken. Daar staat geschreven, wie wie is. Valsspelers kunnen hun memory niet verbergen. Valsspelers worden ontdekt.

 

De test doorzetten. Wij pleiten daarvoor!   REPP

 

*PS:  De sterke uitdrukking < kinderen uitpoepen > heeft een kunstenares gecreëerd, die een extreme stap heeft genomen: ze heeft zich laten steriliseren, om mensen op te schudden en attent te maken op de groeiende overbevolking van de planeet met beperkte ruimte en middelen. Te veel mensen, en juist die, die wegens een laag denkvermogen niets begrijpen, baren te veel kinderen, vaak 5 tot 6 per vrouw.

 

REPP grijpt haar initiatief en haar taal op, om daarop attent te maken, dat dezelfde armoedemensen ook rijke mensen zouden zijn, indien ze betere DNA-kleren zouden hebben. Onze auto’s en wasmachines helpen hen niet. Ons woongebied overvloeden helpt hen niet. Onze DNA-techniek benutten en daarvoor zorgen, dat hun kinderen rijke DNA-kleren krijgen, helpt hen wel. Dan kunnen ze hun eigen auto’s en wasmachines bouwen, en wie weet betere. REPP wil niet mensen tegen elkaar uitspelen, maar het betere voor allen. Slechte DNA-kleren kopiëren en vermenigvuldigen is geen oplossing, maar een bron van chaos. Mensen met armoede-DNA-patronen creëren een chaos-planeet. Mensen met rijke-DNA-patronen creëren een planeet van harmonie en overvloed.

 

PS2  Sterke woorden en beelden zoals < Doodskop-Groep > hebben een waarschuwings-element in zich. De Skulls & Bones-Group met Bush en Cheney en andere US-grootheden als leden bestaat werkelijk. De historische oorsprong is het Kaukasus-Askinasi-Meer-gebied. Zijn de lidmaatschap loochende Europese leden van deze Doodskop-Groep onze plaaggeesten? De DIM-Test zal het laten zien. Zie ook society1: hoe ze werden, wat ze zijn.

Ovaal: more

 

Rechten-Plichten-Partij REPP : Wie zich het recht neemt, ons

te regeren, heeft de plicht, door de corruptie-controle DIM te lopen.

Ovaal: more

society

  Wij werken

 aan oplossingen

Art.7 Grondwet

 en anderen

 aan problemen

Memory-Content-

Detection-Test

der Wissenschaft

 

Armoede  Armoedevluchtlingen uit armoedelanden komen naar hier en poepen onze speelplaatsen en onze scholen vol met armoedekinderen. De regering kijkt toe, financiert, zwijgt. Geen woord van vermaning!

society

www.society10-3-nl.jaaaa.net

Detection-

inside-Memory

DIM-Test of science

Armoede

Tekstvak: Deel van de
bekroonde
Website 
society10-3-nl.
.jaaaa.net

> Regering <